Kristin og Geir Tore sin blogg

Hei!

Ukene går, og planleggingen av vårt bryllup nærmer seg bare mer og mer. Mange ganger tror vi at vi har kontroll på det meste, men det er utrolig mange detaljer som skal på plass før den store dagen! I mellomtiden tenkte vi å dele noen av våre tanker og ideer før lør. 18.juli.


Bryllupsblogg

Siste finpuss på brudestasen

29.06.2009 21:47
I morgen setter Felix og jeg kursen mot Porsgrunn. Der har brudekjolen ligget en god stund hjemme på jenterommet, men nå skal den snart til Kongsberg. Sydamene skal ta den siste finjusteringen, og jeg skal finne brudesko. Sistnevnte har jeg lett etter en god stund. I Drammen kostet de fra 2000kr og oppover. Ingen ser vel skoene likevel, så jeg synes vel at det var i meste laget. I Skien hadde de til 750kr, som er en litt mer levlig pris. Håper alt ordener seg - hvis ikke har jeg et annet hodebry! Det har vi ikke tid til nå.. Forresten det er jammen varmt om dagen. Min forlovede har invistert i to skjorter til den store dagen - sikkert ikke så dumt uansett vær, for man blir nok uansett varm på en sånn dag... :)
Comment Kommenter (1)

Kakene er ordnet!

25.06.2009 14:13

Jeg kjenner litt nå at dagene går bare fortere og fortere fram til den 18.juli. I dag har jeg ordnet med kaker. Det blir selvsagt bryllupskake i 3 etg., ostekake, og nøttegelekake med bringebær. Ved siden av tenkte jeg å ha is og jordbær. En sommer uten jordbær - er en sommer uten mening :) heheGlad

Comment Kommenter (0)

Utrdrekningslag lør. 13.mai for Kristin

15.06.2009 22:49

Tidlig lørdag morgen ble jeg overrasket av en hel gjeng med jenter. Utrolig morsomt!

 Uken før hadde jeg det litt travelt med å forberede elevene mine til muntlig eksamen i matematikk. Etter endt uke, og eksamensdag, var det duket for Sommeravslutning med kollegaer. Jeg gledet meg til denne dagen, for da skulle jeg kose meg. I løpet av kvelden fikk jeg noen "stikk" som gjorde at jeg fikk antydninger om at noe kom til å skje lørdagen... Jeg kom hjem til et strøkent hjem på kvelden. Geir Tore må jo ha holdt på hele kvelden med å rydde. Hmm, tenkte jeg, men gikk i seng og la meg gost under dyna. Som oftest er det jeg som står opp først om morgenen, men denne morgen var GT opp allerede halv 9. Han kom ned på soverommet, tok opp persiennen og forteller meg at det er en strålende dag. Kankje jeg burde stå opp? GT tar med seg Felix og jeg hopper i dusjen. Da jeg står på soverommet ramler det inn jenter meg videokamera og filmer meg der jeg står i buksa og bh `en. Jeg hadde en liten mistanke, men ble faktisk også overrasket!!!

Jeg som liker å ha kontrollen, må si at jeg var en smule nervøs over hvordan denne dagen kom til å bli :)

Turen startet nedover mot Drammen.. Rett etter innkjøringen til Darbu fikk jeg bind for øynene. Jannicke kjørte rundt og rundt, fremover (!) og bakover. Hvor skulle jeg? Jo, jeg endte opp i Hokksund på Drammen seilflyklubb. Hjelpe meg, tenkte jeg med det første! Men, fy søren dette skal bli gøy. Jeg fikk litt hetta når jeg så det lille flyet jeg skulle opp i, men piloten som skulle kjøre med meg var meget hyggelig og roet meg fint ned. Hele turen var bare helt super! Han tok flere luper, halv Adam og en stone! Da jeg landet var adrenalinet helt på topp, og jeg skravelt vel dobbelt som  mye som vanlig. Organene i kroppen var på en liten rundttur også, men jeg kom meg raskt igjen.

Vi stoppet på Stortorvet og gikk på Rema 1000. Der fikk jeg i oppdrag: "Du skal handle 3 loff, sitroner, 2 isbergsalat, ruccula og margarin. Du kan ikke plukke varerene selv, men fra andre handlevogner". Den nydelig tiaren med brudeslør fikk jeg ikke ha på meg, så det var litt pinlig i begynnelsen. Jeg fikk heldigvis tak i noen av varene, men det var jammen ikke lett. Veldig morsomt, men handler nok ikke der til neste lørdag helt alene :)

Jeg fikk ta turen over til Quarten sammen med noen av jentene,mens de andre handlet ferdig. Da de andre ankom spiste vi god lunsj og drakk rosevin og jordbær. Helt nydelig! Vi pratet og ble bedre kjent. Solen strålte fra blå himmel, så rammene var så flotte.

Teambuilding!!! Det er viktig! Grete og Hilde hadde ordnet til tre poster; edderkoppnett, gå i blinde og stable trestokket i høyden med tau og to stokker. Vi lo og hadde det morsomt på alle øvelsene. Det var et stort konkurranseinstinkt på alle sammen. Herlig!!!

Flere av oss begynte å komme i form, men ferden skulle gå videre. Tissepause på Vestsiden ungdomsskole, ble til Salsakurs i gymsalen. Fy søren og gøy!!! Jeg følte meg så utrolig sexy der jeg vrikket på hoftene. Dette skal jeg lære Geir Tore, så blir det nok en mer spicy hverdag for oss begge :)

Tilbake til Henrik Bechsvei. Her var jentene i full sving med å ordne til et stort rekebord. Noen flere ankom og vi var til slutt 14 jenter denne kvelden. Alle hadde tatt med en gave til  meg som jeg skulle forbinde en hendelse/episode eller noe med denne personen. I begynnelsen var jeg ikke så god, men til slutt kom vel historiene på en perlesnor! Mye latter og moro!

Avslutningen var søt og romantisk. Geir Tore hadde fått noen spørsmål, som jeg skulle gjette på hva han hadde svart. Av alle spørsmålene hadde jeg vel 99,9% rette. Veldig glad for at jeg bestod denne delen, for det besviser vel at Geir Tore og jeg kjenner hverandre godt på 6 år som kjærester. Og det flotte er jo at mellom all skravlinga mi, lytter jo gutten på meg :) hi hi

Resten av kvelden danset vi salsa og hygget oss.

Tusen takk, alle sammen for en helt fantastisk dag! Det bidro alle sammen til at vi alle fikk det så bra! Sliten, men smiler fortsatt!

Mange klemmer fra meg til alle sammen

Comment Kommenter (15876)

Overnatting på hotell

10.06.2009 23:49

Da har jeg ordnet med overnatting på Grand hotell til de jeg har vært i kontakt med!

Kristin

Comment Kommenter (0)

Gifteringer

10.06.2009 23:48

Da er ringene funnet. Det tok sin tid å finne de rette gitt. Hadde penger vokst på trær (eller på kontoen) hadde vel dette blitt ordnet litt raskere. Flaks for oss at vi ventet også, for vi fikk 50% på den ene ringen! Faktisk var det Geir Tore som fant den dyreste :)

Ringene er i hvitt gull, og jeg fikk en diamant :) Inni ringene står det "Din Kristin/ Geir Tore" og bryllupsdatoen. Tradisjonelt, men søtt og romantisk synes vi.

Comment Kommenter (0)

Brudeslør

10.06.2009 23:42

Bursdagspresang

Ja, da var jeg 28 år. Begynner å nærme meg de "skumle" trettiårene. Tiden går jammen fort! Heldigvis blir man aldri for gammel til en liten presang fra kjæreste og familie. Mamma var så snill å gi meg brudeslør i presang. Jeg trodde nemlig at man kunne leie et slør, for det er jo ikke akkurat et hårpynt jeg vil bruke så ofte :) Prisen på et slør var nesten 2500 kr. Helt sykt spørr du meg. I tillegg sier damen at "det går så fort i stykker, at det leier vi ikke bort"! 

Jeg gledet meg til å se sløret mamma hadde funnet til meg... Jeg ville ha et som liknet et "Mette-Marit"-slør (konglig entusiast jeg er). Da jeg pakket det opp lignet det på et gardinfag fra Kid... jeg tok det på meg og plutselig kunne jeg jo se fuglene kvittre, for dette var tungt. Stakkars mamma, men hun tok det greit. Jeg er nok litt nøye, men det har man vel lov til å være til å være til en slik begivenhet. Nå har hun funnet et nytt et, som skal være det riktige. Jeg har ennå ikke sett det, og derfor er jeg svært nysgjerrig. Så fort anledningen byr seg, skal jeg hjem til Porsgrunn å prøve det :) Håper det er det er det rette! Takk, mamma!

Kristin

Comment Kommenter (0)